Rólunk

Rólunk

Kedves Kolléga .....

Engedje meg, hogy pár szóban megfogalmazzam azt az üzletpolitikát, mely cégünket az elmúlt évtizedben jellemzi. Hazai termelőkkel való együttműködés, vagyis közös céljaink megvalósítása az Ön segítségével és közreműködésével.

A Vital-Feed Kft. minden esetben törekedett arra, hogy ne csupán kereskedelmi cégnek legyen elkönyvelve, hanem emellett mélyebb értékteremtéssel szaktanácsadási takarmányozási vonatkozású pluszt adjon partnereinek.

Mindezen célok elérése érdekében minden időben kizárólag mély szakmai meggyőződéssel olyan termékeket választott a portfólióba, melyek prémium minőséget képviselnek. Emellett igyekeztünk minden együttműködő beszállítóval olyan háttérkapcsolatokat és közös munkát kiépíteni, amely a termék színvonalát és gyakorlati alkalmazása során többletértéket képvisel azokkal a szakemberekkel, akik a piacon az értékesítési részt és a megfelelő szaktanácsot szállítják, ellenőriznek, vagyis a termékpályát teljesen végigkísérik nap mint nap. 

Ebben a szellemben lettek beszállítóink szoros együttműködő partnereink, a termékek pedig a “saját gyermekeink” melyekkel mi kizárólag értéket teremtünk és a piacon olyan dolgot teszünk, amely a magas minőségi munkát képviselve a piaci szereplők számára egyértelműsíti a termék hovatartozását.


 A tej és marhahús előállításának üzletága nagyban függ attól, hogy rendelkezésre áll-e a szükséges mennyiségű és lehető legjobb minőségű szálastakarmány. A Vital-Feed Kft. ezen szempontot tartja szem előtt, és egyben legfontosabbnak, az egyetlen járható útnak a szarvasmarha takarmányozásában. Cégünk ennek megfelelően több mint egy évtizede áll a partnerek rendelkezésére mint dinamikusan fejlődő vállalkozás a legújabb nemesítési eredményekkel és fajtákkal, (melyek nagy részét már évek óta hazai termelők állítják elő), korszerű takarmányozási technológiákkal, tömegtakarmányok elkészítésének nélkülözhetetlen segédanyagaival, kiegészítőivel, gépi technológiai szolgáltatásokkal a tömegtakarmányok tartósítási eljárásainak helyes megválasztásában, mely szoros napi együttműködéssel jár a DLF Seeds and Science,  a Chr. Hansen, a Lidea , az Agroszemek Kft. és számos multinacionális nagyvállalat munkatársaival. Hétköznapjainkban munkatársaink a Vital-Feed Kft. teljes portfóliójának szakmai képviseletével egyre szélesebb körben honosítják meg hazánkban is, alternatív és helyes,- egészséges fenntartható takarmányozási technológiákat a legnagyobb szakmai múlttal rendelkező partnereink közreműködésével és innovatív hozzáállásának köszönhetően.


Széchenyi 2020 pályázati logó